Skinn til salgs

Nå har jeg mange fine gotlandsskinn, deriblant vegetabilskgarvede skinn. De er kjempestore og flotte.

Hvis du vil kjøpe skinn av meg kan du ta kontakt på tcbterje@online.no eller telefon 92662393.

40 svar til Skinn til salgs

 1. HelenGraver sier:

  Hei

  Jeg vil gjerne kjøpe gottlandsfår skinn-1 stk. samt hvit lin tråd. Jeg har også et spørsmål..hva slags maling bruker du til dine trykk?

  Helen Graver
  Linøye Gård
  3652 Hovin i Telemark

  • skinnfell sier:

   Hei Helene
   Hva skal du ha gotlandsskinnet til? Jeg spør bare fordi skinnene er jo forskjellige, og hvis du skal sy det til en baby vil jeg velge et helt forskjellig skinn i forhold til om du skal ha skinnet slik det er, liggende i en stol, på gulvet eller på en benk.
   Trykkfargen jeg bruker er en tekstiltrykkfarge. Den kan du f eks kjøpe fra Panduro. Da heter den Palett. Det finnes også andre merker av tekstiltrykkfarge, bl a Scherning. De er til forveksling like, bortsett fra merkelappen på flaska. Det står i bruksanvisningen at fargen skal varmeherdes med strykejern. Det må du ikke gjøre når du trykker på skinn, – den herdes ved romtemperatur også, det tar bare lengre tid, så det du har trykket på bør ligge utover i noen dager.
   Når det gjelder fargene, er det ingen fine farger til felltrykk å få kjøpt, så de må du blande til selv! Kjøp ei lita farge med svart og ei stor flaske hvitt, eventuelt ei flaske brunt som du «demper ned» med noen dråper svart.
   Hilsen Britt

 2. Anne Julie sier:

  Hei
  Jeg skal ha skinnfell som prosjekt på skolen min, da skal jeg lage en skinnpose til baby med hemper på sidene og med trykk. Har du noen skinnfeller til salg? Hva vil de i såfall koste?

  • skinnfell sier:

   Hei Anne Julie
   Joda, jeg har skinn. De hvite svenske lammeskinnene, slik som jeg brukte til «stor fell til å sove på» koster 950 kr pr stk og du trenger to skinn. Det som er et kjempelekkert alternativ er selvfølgelig gotlandsfår. De er dessverre kjempedyre, 1 500 kr pr stk, De er grå og krøllete.Du finner mange bilder av gotlandsskinn her på bloggen. Begge disse alternativene er vaskbare, kromberedte skinn.
   Jeg har også vegetabilsk garvede skinn av dalasau. De blir mye tykkere og tettere. De koster også 950 kr/stk. De er ikke vaskbare, men kan renses.
   Kunne noe av dette være aktuelt?

 3. sofie bemervik sier:

  Hejsan!
  Är väldigt intresserad av att gå en kurs i tillverkning av skinfeller. Min faster bor i Gjovik och har gått kurs hos dig, blev så sugen på att gå en också! Kommer du att ha någon i höst?

  Mvh/Sofie Bemervik

  Kontakta mig på sofie@bodabaden.se

  • skinnfell sier:

   Ja, jeg skal ha kurs på Gjøvik til høsten. Du finner info hvis du ser i arkivet på mars måned og ruller litt nedover til «kurs på Gjøvik til høsten»
   Hilsen Britt

 4. grethe narvestad sier:

  Jeg har sett noen skinnfeller montert på vevede stoffer. Jeg har noen smale, vevede stoffer i klassisk mønster og ønsker å montere det på baksiden av saueskinn. Kan du gi meg tips hvordan jeg får info om fremgangsmåten? mvh
  Grethe

  • skinnfell sier:

   Hei
   Hvis du har sydd på brudekant(ramme) på fellen, syr du fast åkle i stinga som brudekanten er sydd på med. Når du syr på brudekant syr du med skjærnål og dobbel lintråd.Det er disse stinga du syr fast vevnaden i, med vanelig spiss synål og en trådfarge som passer med vevnaden. Hvis det vevde tekstilet ikke har akkurat riktig størrelse, bretter du det inn.
   Hilsen Britt

 5. Hei Britt. Lenge siden sist nå. Ser at du har mye aktivitet. VIl ønske deg en fin og fredelig jul og et godt nyttår.
  Hilsen
  Karin Flatøy Svarstad
  Tel 95215399
  http://www.sommerakademiet.com

 6. Rita G sier:

  Hei Britt, har sett på arbeidene dine og funnet inspirasjon til å sette igang å sy og trykke litt. Jeg har villsau sjøl, så jeg trenger ikke kjøpe skinn. Tenkte å sy noen sitteunderlag av resteskinn jeg har. Lurte på hvile mål som brukes?
  Takk
  Rita

 7. Vidar sier:

  Hei.
  Jeg lurer på hvvilken skinntype du anbefaler som sitteunderlag?
  På grunn av ryggskade så sitter jeg mye, og tenkte derfor at et saueskinn som «puster» vil være fint som sitteunderlag?
  Hva anbefaler du?

  Mvh
  Vidar

 8. Cathrine Hole sier:

  Hei Britt! Utrolig inspirerende blogg du har. Jeg skal sy en fell til en niese. Fra før har jeg sydd noen feller, men da med langhåret pels. Hun ønsker seg en grå fell til å ha i sofaen, og hun vil ha den lett som et «pledd». Etter hva jeg har forstått egner da gotlandsfår seg best, klippet? Også litt usikker på hvor stort det bør være. Etter hva jeg forstår er dette dyre skinn, men to skinn blir vel for smått. Har du skinn til salgs nå?
  Cathrine

 9. Linn Hege sier:

  Hei!
  Hvor får du kjøpt vokset lintråd?
  Kan det bestilles via deg?

  • skinnfell sier:

   Jeg importerer lintråd og du kan gjerne kjøpe av meg. Det koster 150 kr for 50 g. Det er nok til omtrent tre ganske store skinnfeller.
   Hilsen Britt

   • linn hege engen sier:

    Flott! Hvordan går jeg frem? Skal jeg sende en sms med adresse osv?

 10. Liv I. Aaslid sier:

  Hallo, godt nytt år (og god bedring.) Fantastisk interessant blogg.
  Lurer på en ting, hvilken tykkelse på lintrå, event vokset, brukes til skinnfeller?

  • skinnfell sier:

   Jeg bruker lintråd itykkelse 40. Den er ganske tynn, men veldig solid. Den jeg bruker er lett vokset. Du kan kjøpe den av meg hvis du er interessert. Den selges i 50g sneller. Det er nok til 2-3 store skinnfeller. Prisen er 150kr for 50 g.
   Hilsen Britt

   • Liv I. Aaslid sier:

    Vil herved bestille 2 sneller.
    Regner med du tar kontakt på min e-post. Ha en fin dag.
    Mvh Liv I. Aaslid

 11. Anna Marit Ingvaldsen sier:

  Hei Britt! Lurer på om du selger ferdige produkter? Kunne være interessert i det… Med vennlig hilsen Anna Marit Ingvaldsen

 12. Line Hauan sier:

  Hei. Har du skinnfell av gammelnorsk spælsau til salgs?

 13. Nina sier:

  Hej!

  Do you know from where I could get that linen thread for sewing? Cant find it nowhere!

 14. Nina sier:

  Ok! I would take to of those! How does it go, do I send my adress etc somewhere or so?

 15. May-Britt m Olsen sier:

  Hei jeg har lenge ønsket å lære trykking på skinn . Ser at jeg er forsen til kurset , men jeg lurer på om du selger farge til å trykke med ? Mvh May -Britt m Olsen

 16. Lisa-Marie sier:

  Hi! Jeg er helt forelsket og imponert over dine og andres ferdige skinn. De er rå flotte!
  Jeg lurer på om du har ferdig påtrykkt en til salgs. Jeg vil betale via Paypal. Jeg er så glad for at du tar vare på en eldgammel tradisjon.
  Tusen takk!

 17. hege rognerud sier:

  er det noen andre enn Fjellform som produserer og selger trykkblokker? Hege Rognerud

  • skinnfell sier:

   Det kan hende at det også er andre, det vet jeg ikke, men kvaliteten på blokkene fra Fjellform er super, utvalget er kjempestort og det er ikke noe å si på prisen. – Derfor har jeg i grunnen ikke lett så veldig etter andre!
   Hilsen Britt

 18. Randi E Hansen sier:

  Hei. Ønsker pris på to skinn fra gotlandsfår (grå korthåret) skal lage en fell med ca. Mål 60×150. Til stol/benk.
  Vennlig hilsen Randi.

  • skinnfell sier:

   Hei
   Nå koster gotlandsskinn 1800kr/stk. Tilskjæringsstørelse til fell pleier å være 60×75, så det skulle stemme bra med det du ønsker.
   Hilsen Britt

 19. Helene Fosså sier:

  Hei!

  Har du små skinnfeller til salgs som kan legges på spisestuestoler? Hva ligger pris pr stk? Jeg trenger i utganspunkt 4 stk

  Mvh Helene

 20. Catrine Eliesen sier:

  Hei. Jeg har tenkt til å lage skinnpose til mitt kommende barnebarn. Hva anbefaler du da å bruke til det? Hva koster det å kjøpe det hos deg?

 21. Ellen Herstad Solheim sier:

  Hei😀Skal sy babypose til kommende barnebarn. Har du pelssauskinn med litt lengde på krøllene til salgs ….og hva er prisen?

 22. Gro Ytterstad sier:

  Hei
  Har du noe skinn å selge skal lage et som skal brukes som underlag å sitte på
  Gro

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s