Heder og ære

IMG_0205

Det er mange år siden jeg sist deltok på en utstilling eller messe. Under et øyeblikk med overskudd og kreativitet, som falt sammen med at noen andre trakk seg fra deltakelse, havnet jeg på «Damene på Gården» på Brandbu. Dette førte til at jeg hadde snaut to uker med produksjon av akkurat det jeg selv ville lage! Jeg koste meg!

Belønning fikk jeg også i form av Norges Husflidslags «Diplom for godt håndverk». Diplomet ble også gitt til sølvsmeden fra Vesterålen og pilfletterene fra Sarpsborg.

Det er mange hyggelige folk å treffe, men noe større salg ble det ikke. Det er alltid slik at folk gjerne vil ha noe litt annerledes enn det jeg har med og pengene sitter ikke så løst hos folk på Hadeland.

Hvis noen vil kjøpe puter (1500kr), babyskinn av gotlandsfår, med navn om ønskelig (3500kr) eller skinn til å sitte på (1250kr) Har jeg fortsatt det for salg. Kontakt: britt@skinnfell.no

Reklame

Om skinnfell

Skinnfellmaker
Dette innlegget ble publisert i Babyfeller og poser, gotlandsskinn, Mine ferdige skinnfeller, Puter, sitteunderlag, skinn til salgs, Skinnfellsøm, Småting i saueskinn, Trykking på skinn, Uncategorized og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s