Pose til iPad

DSC_1190Nå har jeg sydd en ny pose til iPaden min. Den er beregnet på å kunne ta av for støt og riper når jeg skal ha med iPaden i handveska på reiser.

Jeg brukte et skinn av leichesterfår som hadde mange skader og derfor ikke var egnet til babyskinn.

DSC_1189

Størrelsen på posen er størrelsen på iPaden + 1cm. Bakstykket lagde jeg 8 cm høyere en forstykket, for å ha en klaff til å brette over. Jeg valgte å sy sømmen med bise av rødt nappaskinn.

Til denne sømmen må vi sy fra ullsiden. Legg kjøttsidene mot hverandre med nappaskinnbåndet mellom, brettet dobbelt på langs. Sett på klyper hele vegen rundt før du begynner å sy! Nå skal det altså være fire lag med skinn og du skal sy ca 3 mm fra kanten med små tråklesting (forsting) og ett låsesting (attersting) for hvert 3-4 sting. Når du har sydd sammen forstykket og bakstykket, syr du en «hverdagskant» rundt åpningen/klaffen. Her rundet jeg hjørnene litt, for å få en sammenhengende kanting.

Jeg klarer ikke å la være å trykke på slike ting!

For å holde posen lukket, kjøpte jeg noen vanvittig store trykknapper. Egentlig var posen penere uten, men mer praktisk med trykknapper. Da holder den seg lukket.

DSC_1195

Om skinnfell

Skinnfellmaker
Dette innlegget ble publisert i Andre prosjekter, Arbeidsprosessen, Småting i saueskinn, Trykking på skinn og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s