Skinnfellkurs på nyåret

KursresultatenePlanene for etterjulsvinteren er klare! Nå blir det skinnfellkurs både på Hamar, Gjøvik og i Oslo. Det er ikke fort gjort å sy en skikkelig skinnfell, så kursene er over 36 timer, fordelt på to helger med omtrent en måneds mellomrom.

I løpet av den første kurshelga lærer kursdeltakerne om norsk skinnfelltradisjon, og i praksis hvordan vi måler opp, skjærer til, skjøter inn, syr osv. For de som vil lage en stor fell blir det nok litt hjemmearbeid i mellomperioden. Den andre kurshelga er det trykking og kanting av fellen som står på programmet.

Jeg sender fyldig informasjon om skinn og utstyr til kursdeltakerne før kurset. Jeg kan skaffe det meste du trenger til kurset, men lyst og motivasjon bør du være utstyrt med, ellers trengs ingen spesielle kvalifikasjoner!

På Hamar er det Hamar Husflidslag som er arrangør. Kurset holdes 17. – 19. januar og 14. og 15. februar. Interesserte kan kontakte studieleder Eirin Nyseth tlf 91561601.

Kurset i Oslo holdes på Grorud fredag 31. januar 18 – 21, lørdag 1. og søndag 2. februar 09 – 19. Andre kurshelga blir fredag 28. februar 18 – 21 og lørdag 1. mars fra 09 til vi blir ferdige.

Kurset på Gjøvik holdes på Gjøvik Videregående skole fredag 7. mars 18 – 21, lørdag 8. og søndag 9. mars 09 – 19.  Andre kurshelga blir fredag 28. mars 18 – 21 og lørdag 29. mars fra 09 til vi blir ferdige.

Kursene i Oslo og Gjøvik koster 1900 kr. Dette inkluderer begge kurshelgene, samt farge og utstyr til trykking og lån av trykkblokker.

Påmelding til kursene i Oslo og Gjøvik til tlf 92662393 eller tcbterje@online.no

Babyfell 1

Reklame

Om skinnfell

Skinnfellmaker
Dette innlegget ble publisert i Kurs og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s