Babypose eller fell?

En populær gave til dåp eller navnefest er babyposen «som vokser med barnet».Den kan kneppes i siden med hornknapper (duffelcoatknapper) og får ulik lengde alt etter hvordan man bretter og knepper den. Det er en god bestemorgave til det nye barnebarnet!

Babypose 3

Babypose 2

 

 

 

 

Babypose 1

 

 

 

 

 

En slik babypose blir sydd av to skinn, gjerne 55 x 75 cm, sydd sammen på kortsidene. Hvis vi i steden syr langsidene sammen, blir det også en flott gave til babyen! Her er et eksempel på det.

Babyfell 1

Dette er også to gotlandsskinn, utnyttet max, så størrelsen på denne fellen er omtrent 80 x 120. Det er heller ikke dumt å pakke rundt en liten tass. Detn kan fungere som leketeppe på gulvet, dyne i senga eller pledd i sofaen etter hvert som behovet endrer seg.

Babyfell 3

 

 

 

 

Babyfell 2

 

 

 

Babypose 3

Reklame

Om skinnfell

Skinnfellmaker
Dette innlegget ble publisert i Babyfeller og poser, Mine ferdige skinnfeller. Bokmerk permalenken.

5 svar til Babypose eller fell?

 1. Linnis sier:

  Nydelig arbeid!
  Hvor langt har du mellom hver knapp langs siden?

  • skinnfell sier:

   Jeg bruker tre knapper og tre løkker på hver side. Den første løkka er på oversiden av posen, helt øverst. Den første knappen er på undersiden tilsvarende når posen er brettet som på tredje bilde. Når du bretter posen som på bilde nr 2, skal bretten gå halvvegs ned, også skal det være en knapp og løkke på det som da blir øverst. Det siste paret med knapp og løkke blir mide mellom, eller der som nedoverbretten slutter. Pass på at det stemmer i begge «knappealternativene». (Dette er veldig lett å vise, men noe bortimot umulig å forklare med ord!)

 2. elisabeth sier:

  Veldig veldig fint arbeid.
  Eg lurar på om du sel desse?
  -om du tar oppdrag, og kva prisen er?

 3. Randi Lernes sier:

  Jeg får spørsmål om det er mulig å lage hull for seler i babyposene. Hva mener du om dette Britt? Hvor bør de plasseres i tilfelle? En evt. åpning bør vel forsterkes på noe vis? Ellers hjertelig takk for god hjelp i siste telefonsamtale

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s